Sesli betimlemeli film gösterimi ve yardımcı teknolojiler hakkında söyleşi

Etkinlik Tarihi : 10 Mart 2017 - 18 Kasım 2023
Etkinlik Yeri : Antalya

Sesli betimlemeli film gösterimi

Benim Dünyam filmini engelsiz olarak izlemek ister misiniz?

Engelli Öğrenci Birimi olarak, Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği ve birim gönüllülerimizin desteğiyle,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliği yapılacaktır. Etkinlikte Benim Dünyam isimli film sesli betimlemeli- alt yazılı ve işaret dili destekli olarak gösterilecek ve Engelsiz Film izleme ve yardımcı teknolojiler konusunda Birim çalışanımız Sarper Arıkan tarafından kısa söyleşi yapılacaktır. 3 aralık Cumartesi günü Saat 15:00’da tüm çalışanlarımızı ve Antalya halkımızı bu etkinliğimize davet ediyoruz.

Afiş içerisinde işitme ve görme engelliliği simgeleyen logolar bulunmaktadır. Logolarda bir kulaktan çıkan ses dalgaları, görme engelliliği simgeleyen altı nokta ve baston bulunmaktadır.  Afiş içerisinde işitme ve görme engelliliği simgeleyen logolar bulunmaktadır. Logolarda bir kulaktan çıkan ses dalgaları, görme engelliliği simgeleyen altı nokta ve baston bulunmaktadır.

Eklenme tarihi :3.11.2023 11:30:03
Son güncelleme : 13.11.2023 12:23:18