Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Organizasyonu

Etkinlik Tarihi : 14 Mart 2017 - 21 Kasım 2023
Etkinlik Yeri : Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Salonu

Değerli Akdeniz Üniversiteliler,
21 Mart, dünyada Down Sendromu günü olarak kabul edilmiş bir farkındalık günüdür. Down sendromu konusunda bilgilenmek, farkında olmak ve yaşamın her noktasında mevcut engelleri kaldırmak adına bu tarih önemlidir. 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü farkındalık etkinliğimize katılımınızla  toplumda farkındalık yaratma adına bir adım daha atmış olacağız. Bu amaçla üniversitemizde, bir gün önce 20 Mart’ta bu farkındalığı oluşturmak üzere düzenlediğimiz etkinliğimize bekliyoruz. (Etkinlik, 20 Mart’tadır dikkatinize!)
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ

Davetiye :

down-etkilik.jpg

DAVETİYE BETİMLEMESİ :

Davetiyenin üst kısmında büyük harflerle “tıpkı sizin gibiyiz +1 farkla” yazılı. Hemen altında Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliğimize katılımınızdan onur duyacağız yazılı.
Yazının hemen sağ altında Prof.Dr. Mustafa Ünal Rektör, sol altta Yrd.Doç.Dr. Nesrin Sönmez Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü yazılı.
Sol altta:
Tarih: 20 Mart 2017
Yer: Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Salonu
Sağ altta:
Özlem Türker Eruygur Söyleşi ve Antalya Engelliler Korosu şef: Hülya Bostanoğlu yazılı
Davetiyenin sol alt köşesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu günü logosu, yanında Akdeniz Üniversitesi logosu, hemen yanında Engelli Öğrenci Birimi yazılı.
DOWN. (1).jpg
Etkinlik Afişi Betimlemesi:
Afişin üstünde ve altında yatay olarak konumlandırılmış iki resim var. Resimlerde yanyana birden fazla farklı yaşlarda kız ve erkek down sendromlu çocuklar var. Afişin üstteki resimli bölümün hemen altında büyük harflerle “tıpkı sizin gibiyiz + 1 farkla” yazılı. Hemen altında ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği’ yazılı.
Sol altta:
Tarih: 20 Mart 2017
Yer:   Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Salonu
Sağ altta: Yamalı Yürekli Aşk kitabının kapağı, kitap kapağında down sendromlu bir çocuk ve annesi sarılmış gülüyorlar
Kitap resminin hemen sol yanında Antalya Engelliler Korosu Şef: Hülya Bostanoğlu yazılı hemen altında da Özlem Türker Eruygur Söyleşi yazılı
Sol alt köşede resmin hemen üstünde 21 Mart Dünya Down Sendromu günü logosu, yanında Akdeniz Üniversitesi logosu, hemen yanında Engelli Öğrenci Birimi yazılı

Eklenme tarihi :6.11.2023 11:07:39
Son güncelleme : 13.11.2023 12:22:59