15 Mayıs 2018 YÖK’te Düzenlenen Engelsiz Eğitim Çalıştayın’da Aldığımız Engelsiz Üniversiteler Bayrak Ödülleri Hakkında Bilgilendirme

15 Mayıs 2018 YÖK’de Düzenlenen Engelsiz Eğitim Çalıştayın’da Aldığımız Engelsiz Üniversiteler Bayrak Ödülleri Hakkında Bilgilendirme

15 Mayıs 2018’de YÖK’te gerçekleştirilen Engelsiz Eğitim Çalıştayın’da, başvuru sahibi üniversitelere, 3 farklı kategoride ödüller verilmiştir. Üniversitemizi temsilen kampüsteki en yeni bina olan İletişim Fakültesi binasi için kısıtlı bir sürede hazırladığımız başvuru dosyası neticesinde Turuncu ve Yeşil bayrak kategorilerinde aday gösterilmiş ve aşağıdaki belgeler bu toplantıda bizlere sunulmuştur.
Engelsiz Kampüs için birimlerle birlikte çalışarak tüm binalarımızı ve kampüsü erişilebilir yapmak isteğindeyiz . Bunun için tüm binalarımızı kapsayacak şekilde erişilebilirlik tespitlerini başlatmış durumdayız. Hedefimiz Engelsiz Kampüs belgesini Valilik erişilebilirlik komisyonundan alarak belgelendirmektir. Herkes için erişilebilir bir akademi eğitimi almak haktır.

Bayrak ödülleri fotoğraf-1 Giri arka planda sol üst köşede yök logosu tam ortada akdeniz üniversitesi logosu iletişim fakültemize verilen mekanda erişilebilirlik sertifikası

Bayrak ödülleri fotoğraf-2 Giri arka planda sol üst köşede yök logosu tam ortada akdeniz üniversitesi logosu iletişim fakültemize verilen mekanda erişilebilirlik sertifikası

Bayrak ödülleri fotoğraf-3 turuncu bayrak adaylığını simgelemektedir.

Bayrak ödülleri fotoğraf-4 yeşil bayrak adaylığını simgelemektedir.