Kamu kurumları ve diğer yerleşkeler için erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik raporlama formu yayına alındı sekt

Kamu Kurumları ve Yerleşkeler için Erişilebilirlik ve Ulaşılabilirlik Raporlama Formu

Kamu kurum ve kuruluşları ile diğer yaşam alanlarının engelli bireylere uygun tasarlanmasını desteklemek amacıyla, erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik tespit ve raporlama formu geliştirilmiştir.

Geliştirilen form ile 206 kriterde değerlendirilmeye olanak tanıyan formda, değerlendirme sonuçları düz metin ve zengin metin dosyası şeklinde rapor alınabilecektir.

Erişilebilirlik ve Ulaşılabilirlik Raporlama Formuna buradan ulaşabilirsiniz.