16 Kasım 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Akdeniz Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları” Hakkında Duyuru

Akdeniz Üniversitesi ve Özel Olimpiyatlar Türkiye işbirliğiyle, 16 Kasım 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Akdeniz Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları”nda özel ve partner sporcular; atletizim, bocce, yüzme branşlarında performanslar sergileyecek. Sporun birleştirici gücü ile özel sporcular hem kıyasıya mücadele edecek hem de doyasıya eğlenecekler.
Özel sporcuları antrenman, müsabaka, sosyal etkinliklerde bir araya getirmeyi hedefleyen Akdeniz Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları’nda, genç sporcular ve yaşıtı partnerleri benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.

Dikey dikdörtgen formattaki afişin arka planında gri tonda olimpiyat tribünü resmedilmiş. Arka plandaki resimde tribündeki izleyicilerin hepsi el kaldırdığı coşkulu bir resim kullanılmış. Afişin sol üstünde Akdeniz Üniversitesi’nin resmi amblemi var. Amblem şu şekildedir. Lacivert zemin üzerinde turuncu renkte A harfi yer almaktadır. A harfinin sol kısmında harfin eğiminde yukarıya doğru küçülen turuncu yıldızlar yer almaktadır. Üst kısımda dairenin içinde beyaz renkte yay şeklinde Akdeniz Üniversitesi yazmaktadır. Aynı şekilde alt kısımda 1982 yazmakta ve altında da Antalya yazısı yer almaktadır. Üst ve alt kısımdaki yazıların arasında turuncu renkte çizgi yer almaktadır.  Akdeniz Üniversitesi ambleminin yanında kırmızı renkte Özel Olimpiyatlar Türkiye amblemi var. Amblemdeki logonun içi boş ve insanlar dünya şeklini oluşturuyor. Logonun altında kırmızı renkte Özel olimpiyatlar altında ise siyah renkte Türkiye yazıyor.  Afişin orta üstünde kırmızı renkte AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖZEL OLİMPİYATLAR BÖLGE OYUNLARI yazıyor. Hemen altında aynı büyüklükte 35 yazıyor. 5 rakamının içinde Özel Olimpiyatlar Türkiye logosu var. 35 in yanında yıl ve Özel Olimpiyatlar Türkiye yazısı yer alıyor.  Afişin ortasında beyaz renkte dikdörtgen içinde BÖLGE BOYUNLARI COSKUSUNA ORTAK OLMAK İÇİN AKDENİZ  ÜNİVERSİTESİ’NE DAVETLİSİNİZ yazıyor.  Afişin orta altında kırmızı şerit üzerine beyaz renkte 18 Kasım 2017 PERŞEMBE Açılış Töreni : 14:00 Akdeniz Üniversitesi Mavi Spor Salonu  yazıyor.  Afişin altında afişe göre 1/4 oranında kırmızı renkte yarım bir futbol topu var. Topun üstünde beyaz renkte Özel Olimpiyatlar Türkiye logosu yer alıyor ve etrafında yine beyaz renkte SPECIAL OLYMPICS yazıyor. Topun iki yanında beyaz renkli yarısı görünen daireler var.