Görme engelli öğrencilerimiz için e-öğrenci portalına giriş sistemi

Görme engelli öğrencilerimiz için e-öğrenci portalına giriş hakkında

Değerli öğrencilerimiz üniversitemiz e-öğrenci portalında bulunan güvenlik kodunu otomatik çözen bir sistem hazırlanmıştır.
Mozilla Firefox web tarayıcısı üzerinde çalışan sistem aşağıdaki bağlantıdan edinilebilir;

Uygulamayı edinin

İşlem adımları

• Masaüstünüze yukarıdaki bağlantıdan uygulamayı indiriniz.
  • Uygulamanın açılmasını bekleyiniz. Firefox ekranıyla birlikte, doğrudan e-öğrenci portalı sayfası açılacaktır.
  • Açılan sayfada, klavyede bulunan uygulama tuşu ile veya az gören öğrencilerimiz ise, farenin sağ tuşuyla menü açabilirler.
  • Sayfada açılan menüde güvenlik kodunu çözümle seçeneğine gelerek, enter tuşuna basınız.
  • Güvenlik kodu panoya kopyalandı uyarısını duyana kadar bekleyiniz ve ilgili alana güvenlik kodunu yapıştırınız.

Teknik destek almak isterseniz;
Telefonla ulaşın: 0 242 310 17 12