Üniversitemize kayıt hakkı kazanan özel gereksinimli öğrencilerimizin dikkatine:

Kazandığınız bölüme bizzat gelerek kayıt olacaksanız (online kayıt yapmamış olanlar)  kaydınızı kazandığınız bölüm/birimde yaptıktan sonra yerleşkede …….. bu adreste bulunan Engelli Öğrenci Birimine uğramanız gerekmektedir. Birimdeki görevlimiz sizin ayrıca engelli öğrenci olarak birime kaydınızı yapacak iletişim vb.  bilgilerinizi alacaktır. İlerleyen zamanlarda sizlerle hızlı iletişim kurabilmek için dijital ortam gruplarımıza kaydınızı gerçekleştirmek için lütfen Birime uğrayınız ya da Birim web sayfamızda yer alan, iletişim sayfamızdan de kaydınızı yapabilirsiniz. bizzat gelerek ya da başvuru formunu eksiksiz doldurarak Engelli Öğrenci Birimi kaydınızı yapmanızı önemle duyururuz.